Donde?

Eftersökes:

Litet oranget/svart plastkort som drogs flitigt under julhelgen. Fösvann förmodligen nnågon gång under annandagskvällen.

Vilken ångest. Får väl ta och ringa till den där spärrningstjejen innan nån rackare lever rövare på min bekostnad,

image90


Vart är du vännen? Här har du precis fixat några pils i Oslo...jag vill ha dig tillbaka!


Första tomtegiget avklarat

Redan vid 11-snåret imorse genomfördes första tomte-giget till min plutt Mathilda och hennes bästis Saras stora glädje.

Nu väntar vi på Kalle.

image86

Tomten, en truedude


image87

Mathilda & Sara
                     image88

Mathilda vågade sig på en tomtekram

image89

Även jag hittade dit, men missade tyvärr tomten. Igen.

God Jul

Då var det jul igen. Känns som denna jul kom väldigt plötsligt. Det var nog först idag jag kände att det verkligen var jul när jag klädde granen och slog in julklappar. Även pepparkakshusbyggningen med älsklingen bidrog med lite sköna julvibbar.

För a couple of years ago hade man haft en någorlunda sömnlös natt framför sig, men ikväll kommer jag nog somna precis samma sekund som jag sluter ögonen.

Nu orkar jag inte skriva nå mer heller. Kika lite Entourage och somna nu.

Peace, och God Jul

   

Cooper what!?


Visst är Lucas en truedude. Svårt att vara nånting annat om man är av samma kött och blod som undertecknad iof...

Och visst är den Entourage-biten fin Adam. Skönt att det finns otroliga mängder scener som ligger på samma, höga nivå. Många med King Ari som framstående karaktär. Tex:

"Get on the phone, Lloyd, and tell every gay assistant you know to get on the phone and open their mouths about this movie like JT is about to shoot his load down their throats".

Haha..pure joy!

Varit hemma nästan en vecka nu.

Skönt att träna igen. Även om jag höll på gå in i väggen när vi körde idioten i måndags..fiifan. Ikväll är det en kilometer på tid och spel. På lördag 150 minutersträning som inleds med Cooper-testet. Men dra åt helvete vilken ångest. För övrigt som har vi ju blågult besök på träningarna nu också. Undra vad Lagerbäck skulle säga om man råkade bryta av Oremos vänsterdojja eller nåt?

Comeback i BKH i tisdags. Självklart givetvis blev det en ny seger vilket innebär att vi fortfarande är obesegrade.


Nog nu.

P.


Bollnäs

10 snäpp under nollstrecket och åtminstone lite vitt på backen. Det är skönt att var hemma igen.

Nu ska jag till min älskling!


Peace

(Idag får alla araber och herr Churchill vackert kliva åt sidan till förmån för min otroligt balla systerson Lucas)

image85

The day I conquered our naaasty toilet

image84

Joseph Vitarelli?


Hade en sån här otroligt jobbig natt med bara en par, tre timmars sömn inatt. Dyngtrött nu. Grabbarna har styrt upp fest här ikväll och även sagt till folk att det är "Jons avskedsfest". Vafan!

Jag skulle ju vara nykter?

Det tänker jag fortfarande..dricker någon mellanöl och minglar för trevlighetens skull. Ingen utgång...



För att undvika Entourage-abstinens har jag gett mig in ett projekt som har visat sig lite tuffare än väntat. Har tänkt spåra upp all musik från alla avsnitt och göra en liten samling. Går helt ok..mycket feta låtar.

Men såna här okända jävlar sätter ju käppar i hjulen efetrsom dom inte går att få tag på nåstans. Vem fan är till exempel Joseph Vitarelli!?


Nu har jag tänkt börja packa. Sen tycker grabbarna att jag måste städa vår äckeltoa innan jag drar också (jag är den enda av oss tre som inte genomfört det skitarbetet än..) så jag läre väl ta tag i det...

Peace


Entourage

På en dryg vecka har jag nu klippt samtliga fyra säsonger av mina nya kärlek Entourage. 54 avsnitt av ren glädje. Vad ska jag nu göra? Säsong 5 är planerad att släppas i juni, men tydligen strejkar manusförfattaren eller nåt vilket betyder att det kan dröja ännu längre...åh herregud.



Under tiden får man väl titta på dom 54 som finns ett par gånger till, eller utnyttja Youtube.
Bjussar på ett favoritklipp, Ari Gold gets his anger back.

Bra skit









Peace





Sista helgen i Jkpg

Fredag. Julbord uppe på Bymarksvallen. 

Allting började med ett sedvanligt lucia-tåg som skapade lite julstämning. Sen var det käk, otroliga mängder. Men hjälp vad värt det är med julbord..så mycket smaskigheter. Love it! 

Efter käk blev det massa skitsnack, öl och naturligtvis prestigeleken "chip-chiip" som undertecknad numera är den obestridde mästaren i. Tre segrar av tre möjliga. Alldeles för enkelt...

Kvällen fortsatte på O'learys där det bara fanns en kung i baren. Det var inte jag och det är jag glad för. Nä, det var Viljo Pettersson Dahls nota som sprang iväg en del tack vare ett 20-tal öl och ungefär 15 jäger. Aj, hyfsad ångest.



Lördag. Sista träningen med Hallby samt fiesta hos Kottone.

Efter träningen blev det burgare och pils på O'learys som grabbarna bjöd på som avskedspresent. Mycket snällt.
Utgång blev det på Centrum som var rätt ovärt så vi gick rätt tidigt. Istället köpte vi en varsin pizza och tittade på VM-krönikan 94.

Hittade en snubbe i soffan när jag kom hem också. Någon från Alis fest var överförfriskad och hade somnat i soffan. Han hade även lämnat ett present på golvet. Så jag skrev en liten lapp åt honom som sa ungefär att om man kräks på Jons golv så torkar man efter sig. Imorse när jag vakande var inte bara kräkan borta..han hade städat hela jävla rummet så det funkade ju bra.

Dä om dä.

Just det..det bor 5 pers fler i Bollnäs kommun jämfört med Oskarshamn kommun. Beat your ass Hällblad!

Tvättstuga nu.

Peace


Till tomten

Dra åt helvete vad jag är irreterad just nu. Gjorde precis ett, i alla fall för mig, otroligt avancerad inlägg som naturligtvis försvann. Fuck it. Gör om skiten.

Det blev inge kneg i Oslo. Istället hemresa till Jkpg där jag nu sitter nyduschad och helt jävla slut efter en dags bussande.

Tänkte göra en rip-off på Hannas grej och göra en önskelista. Är egentligen en sån här tråkig jävel som säger "jag vet inte"  i en suck när någon frågar vad jag önskar mig. Men nu finns det en del prylar som skulle dra lite mer på smilbanden än.. låt säga deo och dusch-creme. Mamma, Pappa. Så jävla äcklig är jag väl inte?

I alla fall..

Número uno. Så här är det, min rakapparat är fenito. Jag vet att jag inte har en fet skäggväxt á la Tomten men det är ändå drygt när det inte blir ordentligt gjort. Nu vill jag tillbaka till hyvel, och då ska jag naturligtvis ha nån av dom lite fränare varianterna. Testade exempelvis Richardos Gillette Mach 3 Power Nitro (man funderar ju om det är ett jävla flygplan det handlar om..) a couple of days ago och den var grejt som man säger på andra sidan norska gränsen.

Número dos. Ett par riktigt härliga mysbyxor. Och det ska vara lite class på dom. Och med det menar jag att det inte ska vara ett par Umbro med en nuffra på ena låret, har hittat två jag vill ha så närmaste sörjande, kika länkarna. 

http://www.junkyard.se/mega/product.aspx?pid=24614&g=a&m=c&lbid=0&lcid=4|236
 
http://www.junkyard.se/mega/product.aspx?pid=22718&g=a&m=c&lbid=213&lcid=4|236


Número tres. En fet tjocktröja, alltså en mysig och riktigt snygg. Det finns massor på exempelvis http://www.junkyard.se/ och http://www.zoovillage.com/. Tänk på att jag är rätt ball och så...eller att jag åtminstone försöker. Max, du vet vad jag menar. Det till vänster är ju exempelvis trätt truee..

Número cuatro. Björn Borg-fillingar 

Número cinco. Blammo-strumpor





Okej, that's it. Mycket mjuka paket alltså...get on it!

Peace


  

Still doin Oslo

Tisdag kväll. Sitter på Den Gode Café i Oslo och lyssnar på Death Cab For Cutie och sänker en kall Cola.

Är alltså fortfarande kvar i Oslo. Packade mina prylar och begav mig mot stationen som planerat i söndags. På vägen dit lyckades herr Nordlund övertala mig att stanna och ta det lugnt i några dagar till. All right..åker hem på torsdag då tänkte jag. Ska ju på julbord på fredag.

Nu verkar det inte bli något julbord heller dock.
 
Tomas, Richards rumskamrat frågade om jag ville jobba svart några kvällar på nattklubben som han jobbar på. Och med min otroligt kärva ekonomi i åtanke så hade jag helt enkelt inte råd att avböja ett jobberbjudande. Får imorgon reda på om dom behöver mig eller inte. Jag håller tummarna, skulle vara fint att bygga på julklappsbudgeten lite.

Stravinsky heter krogen. Var in där en sväng i lördags. Otroligt fancy ställe alltså. jag kände mig verkligen inte hemma. Massa rika snorungar som fötts med en guldsked i käften, norska b-kändisar och diverse kostymnissar var det som hängde där. Riktiga champagne-sprutar-typer. Och där gled jag in med en appertiff-tisha :)

Mina arbetssysslor kommer däremot inte vara lika fancy. Plocka glas och se till att det finns is i baren typ. But still, i need the god damn money.


Pratade en sväng med min sömntuta idag också. Snart är det bara en vecka kvar innan vi får kramas igen honey. Längtar!


Peeeace
 

RSS 2.0