Bowling å bärs!

Fet kväll i lördags..lite axplock finns på pellelindh.blogg.se .

Grattis säger vi till Hanna som grejade uppskrivningen idag!

Grabbkväll ikväll. Bowling, öl och fotboll står på agendan...smoooth.


Nu örsker ja inge mer...

Hemflytt!

Ali ringde imorse...

I korta drag var det väl nåt här som sas:

"Tjena"

"Tjaa"

"Hörru, du har fått brev från Högskolan i Gävle..."

"Men öppna skiten!"

"Du är antagen.."

"Smoooooooth!"

Det blir alltså hemflytt till jul och fortsatta studier i Gävle. Läckert!



Har blött otroliga mängder näsblod idag. Rätt äckligt..men vad fan ska man göra. Det jobbigaste var när man befann sig på Krokanen (Johansson..wienerbröd och varm choklad blev inte riktigt den lavinartade succén man hade hoppats på) och det började rinna ur snoken. Det var tredje gången för dagen...är så man blir lite rädd. Man har ju bara fem liter av den där skiten..då vill man inte gärna bli av med hälften.

Larsson kom förbi och gav dianosen sömnbrist. Kan nog stämma..



Mys på Kvarnvägen ikväll tror jag!

Hej speleman, hej hej!

Äntligen! En av de längsta veckorna på länge är slut. Fenito..i love it.

Tagit mig hem till Bollnäs också. Sitter just nu och dricker en välförtjänt grogg hos Pär...kosken och ginger. Mycket behaglig mix. 

Festen fortsätter strax med Rengsjöpöjkarna hos Persson. Ska bli trevligt...
Nä, skärpning..kan för fan inte sitta här och häcka nu.


 Förresten..ikväll får jag pussa på min älskling igen! :P

Nog!

Nu är jag bra less på Finansiell jävla planering. Lång dag med den skiten på skolan idag..nu är det bara jag och jetlaggade asiater kvar.

Ger upp nu dock..hem och packa och sova.

Tenta

Några dagar fyllda av ångest och hopplöshet har passerat..men än är dom inte över.

Första tentan imorgon - Business Statistics 2. Klarar det med lite flyt, men det kan bli tufft. ..
Hinner plugga på förmiddagen eftersom tentan börjar 14 (muy importante). Efter tentan ska jag och Kim göra färdligt lab 2 och komplettera lab 1...en lång jävla onsdag med andra ord.


Har planerat min hemresa lite också. Liftar med Kim och Gurra till Norrköping på fredag där jag tar tåget till Stockholm. Campar hos Isaksson och tar mig på något sätt hem från Stockholm på lördag. Så om någon åker Sthlm-Bollnäs på lördag..let me know.

     

Tentaplugg..at least thats what they call it...



Nu ska jag ringa min Hanna!



Fred ut.


Surt

Ikväll gjorde Djurgården det man skulle och besegrade Halmstad på bortaplan. Dessvärre vann Göteborg på Råsunda efter ett otroooligt tveksamt mål. Bollfan var inte inne..tråkigt att allsvenskan ska avgöras av en linjedomare.

Ser tungt ut nu. Trelleborg lär knappast knycka poäng på Ullevi i sista omgången..


Degradering

Förlorade 0-3 igår vilket innebar att vi kom trea i kvalgruppen - degradering. Vi klarade alltså oss inte kvar i elitfyran, utan IF Hallby FK kommer hålla till i den vanliga fyran nästa säsong. Det hade man inte kunnat tro efter sju omgångar då vi toppade serien.

Det blev gravöl hemma hos Kim och sedan utgång på Åtta Glas av alla ställen. Den enkla orsaken var att vi inte orkade med att köa..


Bowling

Ikväll var det meningen att jag skulle visa grabbarna hur man bowlar. Det gick sådär...men vafan. Det var ju massa jävla discolampor och så lutade banan åt höger. Som tur är lade Hällblad beslag på jumboplatsen.

Match imorgon!

Harriet

Skickade ett mejl till Harriet vid Gävle högskola och frågade lite om mina odds. Typ hur många som brukar söka till senare del av program (det jag sökt) och hur många som brukar komma in.

Fick svar idag:

"De som har varit behöriga har kommit in de senaste terminerna."

True!


image65

Uppe på Travbanan och shreddar med Lejkens nya Volvo. Notera skinnhandskarna..god damn. Olov, den där jävla rullen är ju i princip i hamn nu!

Natti

Fick mail från Gävle. Kommer tydligen inte få besked förrän i slutet av november/början av december. Det suger ju...

1-1 Sverige. Illa..så så bra ut i början men sen kändes det sen som om dom började bevaka, och det gick ju inte vägen. Zlatan blev man ju kär i gång på gång i första, men i andra försvann han.


image64

Det spelar ju iof ingen roll vad Zlatan gör. Han brädar aaaldrig tjejen till vänster där. Puss på dig!

Jkpg

Åter i Jönköping efter ytterligare en dryg resa som började strax före åtta imorse.

Har haft det hur bra som helst hemma. Hoppas verkligen på Gävle nu! (Borde komma besked den här veckan)




Dusch nu.

Bollnäs :)

Otroligt lång dag igår, men den avslutades på bästa möjliga sätt!

12.30 satte jag mig på en buss i Jönköping, 22.15 rullade jag in i Bollnäs med X-tåget. Åkte raka spåret till Hanna som blev ungefär lika chockad som jag hade hoppats på :) Fick äntligen kramas igen..var värt varenda minut på bussen och tåget!

Blir hemma till nästa onsdag tror jag!

Lunch med Lejken nu!

Dubbel vinst

5-2 vinst idag. Måltorkan är över också..lyckades pilla in tvåan. Varken det svåraste eller snyggaste mål jag gjort, men ändå skönt.

Mattias Johansson är ett namn ni kan lägga på minnet. Spelade från start till höger på vårt mittfält idag, men där kommer han inte bli långvarig. Killen är född 1992 och har dominerat så fort han fått chansen med oss. Inte så konstigt att flera holländska och allsvenska klubbar rycker i honom. Tror dock han är på väg till Kalmar. Ska bli kul att se hur det går för han oavsett vart han hamnar.

När vi ändå är inne på fotbollsspåret, tung, skön Djurgårdsseger på Strömvallen idag! Brassarna ordnade festen. Qurino har kommit igång lagom till guldstriden..smooth!

Sussa nu

Slöhelg

Sliten igår. Slöade precis hela dagen med några få undantag då jag var ner i tvättstugan. Tittade massa Heroesavsnitt och gjorde absoolut ingenting som krävde energi. Kvällen fortsatte i samma anda. Mycket TV, chips och dip, samt ett långt, härligt samtal med gumman.



Ikväll blir det också lugnt vilket känns mycket skönt. Första lördagen på länge som det inte slinker i nån form av öl.
 


Stan nu snart. Freeeed

Kontring

Tackar för musiktipsen!

Men i videoformat finns det ju bara en låt som gäller...Alizee, vilken dam!





Detta kan, och bör ses som en tillbakapassning till en viss dams salutering av de så kallade "idol-snyggingarna".

Musik

Okej..help me out. Formaterade om datorn a couple of weeks ago och gick miste om typ all min musik. Försöker fixa en ny sjysst smaling men det går åt helvete. Så nu måste jag ha hjälp..vad fan lyssnar man på?

All respekt åt Pac, men det kan vara skönt att lyssna på annat än feta Thugtunes emellanåt.

Inspirera!


Fotboll...

Träning ikväll.

Så sjukt omotiverad, less och osugen. Det är oktober för helvete..nu ska man inte spela fotboll. Nu ska man göra andra grejer..typ vara hemma i Bollnäs och mysa.



Efter träningen blev det Champions Leauge på Sir Simons. O'learys var abbonerat så det fick blev så. Såg Man U ta en viktig seger mot Roma. Och Zlatan..Zlatan. Vilken hjälte, vilken kung. Det går inte att inte älska den snubben alltså.

Och Lyon..vad håller dom på med? 0-3 hemma mot Glasgow Rangers, snacka om under isen. Hade för övrigt vunnit tre papp om dom vunnit vilket dom borde. men nu var det ju inte så jävla nära så det är inget att gräma sig över.


Avslutningsvis vill jag salutera Heroes som har blivit lite utav en ny favoritserie. Bra skit alltså. Kika avsnitt 15 nu innan jag sussar.

RSS 2.0