Kvalpisshelvetes skit

Förlust 2-0. Fyra måls sämre målskillnad än Moheda placerar oss på negativt kval. Ingen hemresa till veckan alltså. Inget mys på ytterligare en månad, ingen bollskiva...

Vilket jävla skit.


Säsongens viktigaste..

Mid-term tenta i Statistiken idag. Vill ju inte säga för mycket men det kändes som att det var en baggis :)

Gjorde även min debut på systemet idag..var dit och handlade en liten godispåse som kommer kännas mycket inbjudande om det blir tre pinnar imorgon. För så här är det va..vinner vi imorgon slipper vi garanterat kval. Och då tänker jag åka hem på onsdag eller torsdag och vara hemma i två veckor. Kryssar vi måste Bor tappa poäng borta mot Anderstorp. Torskar vi är chanserna otroligt små...då måste både Bor och Moheda förlora. Men det kommer inte hända eftersom Moheda har säsongens enklaste match, Skillingaryd hemma.


Men det blir vinst...




Ikväll blir det bio med Kim. Ska se Superbad vilken jag tror är otroligt rolig.

Håll tummarna imorgon nu folks...

Peace

Lager 157

Tog en tripp till Lager 157 med Kim, Kotten och Gurra och köpte mig själv lite presenter. Det blev två par jeans (We & Levís) En huvtröja (We), två par skor (Vagabond & Converse) och naturligtvis ett par skitsnygga långkalsonger. Känner mig mycket nöjd.

Var också ut till A6 och fixade en grej som förhoppningsvis kommer bli great success :P

Imorgon måste det pluggas en del..blää.

20

20 år. Inte illa.

Tackar skitmycket för alla gratulationshälsningar. Dom har gjort dagen så otroligt mycket bättre.



Shoppingtripp till Lager 157 imorgon. Hoppas på att göra a couple of fynd.

Det kom lite folk..

Har fått lite förfrågningar angående det här rekordet...och jag är själv nyfiken. Min gissning är att det var fler i lördags. Nånstans runt 80-90. Men det var ju inte så att man gick runt och räknade liksom..

I vilket fall som helst så var det fett!

image63

Derby

Fest i lördags blev ungefär lika bra som planerat. Riktigt kul!
Riktar ett tack till alla er som kom och gjorde det så jävla bra!

image61

image62

Turtlesstassen var present från några av fotbollspojkarna...noterbart är att storleken var 140. Satt rätt tight och framhävde både det ena och det andra med andra ord. Alla fick sig ett gott skratt. Stor succé.


Och det blev  vinst igår så helgen kunde inte bli bättre. 4-1 efter två mål av Kotten, ett av Hällblad och ett av Bagarn. Själv kände jag mig inte så jävla het...nu ligger vi ett poäng före negativt kval, men det kommer nog krävas minst en pinne i sista matchen på lördag. Vetlanda borta..kan bli tufft!


Derby på O'learys ikväll. AIK - DIF. Djurgårdskross!

Fiesta!

Ikväll  är det tokfiesta.

Kim fyllde i tisdags, jag fyller på tisdag. Det vanaks 40-årsfest med andra ord.

Otroliga mängder folk förväntas komma..mycket svårt att uppskatta, men rekordet från insparksveckan på runt 75 pers. skulle kunna ryka.. true that!

Mår lite psykiskt dock. Matchen idag blev flyttad till imorgon. Aj aj..dricker med ansvar ikväll. Men vaddå, jag kommer ju inte vara nykter på min egen 20-årsfest. Forget about it. Inte en chans.

Kvoterar Kotten:


"ähhhh.. fan, skit i matchen... fyller bara 20 en gång i livet.

jag lovar att jag inte ska klaga ett skit på dej hur kass du än är imån..."


Varit på stan och köpt en fet stass också. Döskalle t-shirt och en döskalle-scarf. Shiiiit, det var typ så man ville färga håret svart också. haha....

Ladda med lite fotboll och pils nu strax.!

Haaaaallah!

"

Grattis Hanna!

Folköl hemma i soffan höll ju ett tag igår. Hamnade på O'learys efter paus..sänkte två kalla och fick nackspärr av att hålla koll på alla matcher samtidigt. Hade fått in bomben om Inter hade mäktat med ett mål, men dom var ju aldrig riktigt nära. Så här i efterhand förstår man ju inte hur man inte kunde ha med en nolla där...



20 september är ju en dag jag verkligen skulle vilja spendera på hemmaplan. För då skulle jag kunna ge mi corazon en massa födelsedagspussar. Hanna blir 18 idag. Rackarungen blir storkicka och jag är alldeles för långt bort för att kunna säga grattis på riktigt. 

Grattis igen gumman. Saknar dig! 

  

CL

Idag har Jon varit mycket duktig. Trots ledig dag har han varit i skolan och även skött nödvändigheter som tvättning..duktig ponke.

Ikväll blir det naturligtvis Champions Leauge. Valet stod mellan finöl på O'learys eller folköl och chips hemma i soffan. Idag var det ett relativt lätt val. Kvällen kommer spenderas med en sexa 2.8or hemma i soffan. Truee.


Bra dröm inatt. Vill hem och kramas!

Blått i topp!

Måndag igen.

Är ledig vilket är mycket skönt. Träning ikväll..ska inte träna men måste upp och se till att gubbarna fixar tid hos nån form av sjukgymnast. Måste reka knät...

Viktig match på Stadion ikväll också. DIF - Trelleborg. Många härliga kryss i helgen vilket innebär att blåränderna kan rycka ikväll!

image60


Bitter

Är på rääätt dåligt humör nu.

Torsk idag, 6-1! Helt otroligt att precis alla kan vara så jävla nonchalanta och otaggade i en sån viktig match. Åt helvete! Bor vann med 2-0. Åt helvete! Knät höll inte..åt helvete! Ser ut som oktober månad kommer tillbringas på leriga planer i några få plusgrader istället för hemma i Bollnäs med familj, vänner och Hanna. Åt helvete.

Nu dricker vi whiskey och rosévin och lyssnar på en true remix...håll till godo era jävlar.

Bio

Det har varit en sjukt lugn fredag. Hade tvätttid mellan 12-17 men det kom jag på runt 18-snåret så nu måste jag försöka fixa en ny rätt snabbt annars får jag börja skrubba fillingarna the old fashion way i badkaret.

Var på bio med Kotten och Danne sen. Såg 28 weeks later. Ni som känner mig vet ju att det inte riktigt är my cup of tea, men den var ändå ok. Kände mig också relativt macho i förhållande till flickorna som tjöt till då och då...men vaddå, sitter man i en full biosal har man liksom inte så många val än att försöka vara ball om man vill bibehålla den status man hade när man gick in (trueeedude).
 
image58



Slutligen vill jag hälsa det senaste tillskottet i vår lägenhet varmt välkommen. En sprillans Electrolux diskmaskin..i love you already!


Sova nu. Viktig match borta mot Ryssby imorgon. Hoppas på att kunna spela..har gjort nåt skumt med knät, men det är bara att bita ihop nu. Vägra kval..

All Eyez On Me

Jag var typ 9 år när 2Pac  tog några kulor och stämplade ut. Det var exakt elva år sen imorgon. 

All Eyez On Me är typ det enda som rullar i Winamp-listan just nu. God damn..så jävla bra.

image57
 



Nu blir det O'learys. Burgare, pils och fotboll. 


 

Haallah!

Tråkiga, långa tisdag

Tisdag har blivit den dag man gillar allra minst. Två låånga, dryga föreläsningar och sen träning. Har dock bestämt mig för att hoppa träningen idag. Sjukt sliten i kroppen.

Bor spöade Ryssby i söndags. Inte bra. Nu är det bara två poäng ner till negativt kval och en otrooligt lång oktober månad. Vill verkligen inte..på lördag ska jag springa skiten ur mig.


Ledig imorgon. Mycket skönt..ska ta en ordentlig sovmorgon. Blev inte mycket sömn inatt. Ikväll ser det ut att bli lite poker med pojkarna. Alternativt en filmkväll.



Har kommit fram till att hela den här blogg-grejen blir så mycket roligare med bilder. Så ska försöka slänga med lite sporadiska fotografias i fortsättningen.

Först ut är från en av sommarens alla bra dagar. Ultimate grabbdag i skogen, på Warpen, och på Sportbaren.

         

Kräftor, nubbe och Mimmikorv

Förlorade mot Hagapojkarna med 2-0 igår, trots att vi var en man mer i stort sett hela matchen. Hade varit mer rättvist med ett X. Nu är det bara att hålla tummarna för att Ryssby spöade Bor idag!

Kvällen spenderades hos mina nya grannar Daniel och Angelica där det serverades kräftor och nubbe. Trevlig kväll. Var på väg ut, men ångrade mig och tog två Mimmikorvar och gick hem och sov istället.

Spelade med andralaget idag. Vann med 5-0 mot Ölmstad. Var ordentligt sliten, men satte ändå tre. Kim fick också sätta dit en på straff i sin comeback efter sin halvår långa skadeperiod. Kul!

Måns

Jag har upptäckt att jag inte är ensam. Att det är fler grabbar som har lika svårt att förstå. Vi har nu slagit oss samman och blivit starkare. Ofrivilligt har han blivit en del av allas våra liv, vilket har format de värderingar och den jargong som nu präglar gruppen. Jag har nu samlat mina allierade, och tillsammans ska vi sätta stopp för han som, sedan Cara Mia, varit en realitet för många svenska flickor, dessvärre också de som står oss närmast.

Måns Zelmerlöv, you're going down...

image50 image52



För att undvika upprörda läsare ska jag naturligtvis påpeka att varken jag eller någon jag känner inte kommer att nita Måns med en stekspade. Fan, till och med jag dansar till Cara Mia med några pilsner innanför västen!




Peace

Läs boken...ha!

Dom finns i alla klasser. Du vet dom här som är såå himla duktiga och tror dom är så mycket bättre än alla andra. Vissa tänker säkert..."vafan..det är ju du Jon!"

Fuuuck off. Dom som tänker så har inte sett dom riktiga viktigpettrarna...the real deal så att säga. På Finansiell Planering-föreläsningarna sitter en av dom värsta. Seriöst, vem är det speedade jävla smart asset som sitter på vänsterflanken och beter sig som om hon vet mest och bäst samtidigt som man kan tro att hon sänkt en sexa Red Bull tillsammans med a cuple of E´s innan föreläsningen?

Har stört mig sen första föreläsningen då hon sa: "Läs boken" när någon ställde en fråga. Pucko!

För att kvoterna Chris Rock: Caaalm the fuck down!

Entourage

Såg färdigt första säsongen av Entourage efter föreläsningen idag. Bra skit alltså. Högsta prioritet är nu satt på att bränna ut säsong två!

Slöade fram till träning kl 18. Fick där reda på att vi inte slipper undan kval även om vi blir femma. Då ska vi tydligen kvala till nån form av UEFA-cup för amatörer. Det här betyder alltså att vi måste komma 6a,7a eller 8a för att vi ska slippa undan nån form av kval och jag ska kunna åka hem till min sötis & mis cardinals. Så håll tummarna!

När jag kom hem gjorde jag sjuukt goda mackor á la the King! Fyra rostade med stekta ägg och bacon på. God damn..det är goda mackor.


Föreläsning 08 imorron :(


Syster

Tänk att det var jag som fick världens bästa syster.

Har dig att tacka för mycket Liiz!

Lång dag..

Lång dag idag.

Busstat 2 mellan 09-12, FinPlan mellan 13-16.30, Träning 18.30-20.

Satt och halvsov på statistiken då Holgersson överraskade när två av grabbarna på främre raden störde hans fokus:

"Okey, you two guys are in deep shit!"

Haha..vafan! Did'nt see that one comin.

Gunnar på Finansiell Planering var ungefär lika skön som första gången. Det bästa som går att hämtas från dagens föreläsning är väl förmodligen hans anekdot om när han skulle ut med hunden en morgon:

"...ja, en morgon när jag skulle ut med hunden hann jag ett kvarter innan jag upptäckte att jag glömt hunden hemma"

                         
                                                           

                    Tomas Holgersson                                                    Gunnar Wramsby


Skickade in min ansökan till Gävle idag också. Spännande!

Soffläge

Precis som vilken söndag som helst har det varit mycket TV, och mycket fotboll.

Apropå fotboll. Sjukt viktig seger igår! Spelade med låg press á la vilket italienskt lag som helst och hade inte mycket boll. Men vi tillät inte heller Tranås komma till några vassa avslut vilket ledde till att vi kunde bärga en 1-0 seger. Målet gjordes av vår käre tjeck Ludde som sköt stolpe stolpe in efter 20 min.

Segern firades hos Kotten och Centrum. Trevlig kväll!


Nu ska jag se om jag hittar tillbaka till soffan..

TTA

Ikväll var kvällen jag tappade respekten för The Tough Alliance.

Fick höra att de skulle spela nere på Bongo ikväll. Tänkte fan vad truee, så Bongo blev det.

Otroligt lång väntan (kändes det som iaf) följdes upp av ett otroligt kass framträdande (om man ens kan kalla det för det?)

Man hade ju hört att de typ alltid körde playback, men vafan..ikväll var det inget annat än cirkus. De kom in och studsade runt i tre låtar. Till den fjärde låten var dom borta och på scenen var istället ett tiotal snubbar som såg sin möjlighet att visa upp sina moves.

Till den femte låten var scenen tömd, och några av grabbarna var tillbaka. Men inte snubben som sjunger..nä, han dök helt plötsligt upp bredvid mig...Jag satt i baren ungefär 50 meter från scen! Där stod han i några minuter och sippade på nån form av citrusdrink innan han gick ut och rökte.

Pannkaka!

Tur att Kotten fixat in hos på Gästlistan annars hade jag blivit tvungen att brotta ner snubben i kassan och ta tillbaka entréavgiften.

RSS 2.0