Partido muy importante: Tranås borta

Less, förbannad, besviken, trött...

Nä, ska inte skriva massa negativt tycka-synd-om-mig-själv-skitsnack, men jag är sjuuukt galet mycket av allt ovanstående just nu. 

Annars då? Inte mycket..storhandlade med grabbarna idag så nu ska jag försöka hålla mig undan skitmaten ett tag. Ska strax till Kim och spela lite kort. 

Imorgon match, Tranås borta...galet viktig. Vid förlust är risken stor att vi får kvala i oktober vilket innebär att jag inte kan åka hem på jäättelänge :(
Har fått välbevlig förstärkning till backlinjen (no offence Danne) från Oddevold (div. 2). Hoppas att han är klar till imorgon.


Haha..gracis señor L! Men det finns fortfarande mycket att jobba på..det är tex dåligt med wake, och bandytermer.


Sangre por sangre

Har äntligen fått igång internet igen nu..var på tiden!

Spelade match med andralaget igår..vann 4-3. Gjorde första, klev av efter 55 efter en liten flygtur som resulterade i smärre ryggsmärtor. Känns mycket bra idag dock, så det är inga problem.

Ledig till på tisdag nu, mycket skönt! Fast ska förmodligen från och med nästa vecka jobba en hel del på Umbro...tråkigt, men va fan. Det är ju gött payday.

Tittade på Blood In Blood Out för ett litet tag sen. Jävligt true rulle...mycket español. Fick lust att lära mig det ordentligt!

Tres semanas ahora. Mi amor echo mucho de menos. Pero, pronto vuelvo a ella y mis cardinals. Vuelvo a mi casa. Nunca he sentido nostalgia del invierno como ahora.

Nos vemos eseee!


Skola igen...

Så här är det va, "Floristen" :) Jag har sjukt bra koll på mina blommor...har aldrig misslyckats med att skilja på...låt säga hundkäx och röllika. Så det så!

Första föreläsningen idag..var sådär taggad när klockan ringde imorse. Finansiell Planering..blev positivt överraskad mycket tack vare läraren som var otroligt skön.

"Vissa tror att de ska leva längre för att de äter massa groddar. Jag vet hur länge en kanin lever och de äter ju för fan inget annat"

Haha..true.

Imorgon är det Business Statistics 2..har otroligt låga förväntningar där med tanke på att ettan var bland det tråkigaste jag läst. Tvi!

Annat på g nu...


Hanna! Saknar dig.

Över

Då var insparksveckan över.

Sjukt rolig/hård vecka...hade kunnat skirvit precis hur mycket som helst om allting som har hänt, men har ingen som helst ork till det.

Det som annars är på tapeten just nu, är det som jag rätt hemlighetsfullt ordade lite om i förra inlägget. Har kikat lite på om det är möjligt att fortsätta mina studier i Gävle...och som det ser så kan jag det. Och OM det är så, är det otroooligt aktuellt att jag flyttar hem efter denna termin, dvs till jul.

Det handlar inte om att jag inte trivs i Jönköping, utan snarare att jag trivs så otroligt mycket bättre hemma.

Family and friends first, aaight?

Blääee

Att allt ska vara så jävla omständigt jämt..blir så less. Alltid samma sak.


Fredag, inte mycket som händer idag.

Imorgon blir det en del dock...fadderutbildning 10-15. Får försöka smita tidigare för 15 är det avspark uppe på Bymarksvallen. Efter matchen är det födelsedagsfest hos Kim. Ska bli trevligt.

Fika på stan nu.

Torsk..igen

Alltså Lucas..vi måste ju naturligtvis reda ut det här. Om jag får ett läge, så är det ju alltid ett kanonläge. Även fast det kanske inte är just ett kanonläge. Men ett kanonläge är ju naturligtvis också ett kanonläge...okej?

Stryk mot Ölmstad idag, 5-2. Var tvärkass..fan alltså. I mitten av juni var vi serieledare, nu är vi helt plötsligt inblandad i bottenstriden. Så jävla illa.

Förvaltade ett kanonläge idag och slog in returen på Kottens skott. Det var iaf lite skönt...

På lördag är det Skillingaryd hemma..det ska vara den enklaste matchen på hela säsongen. Vinner vi inte då är vi inte värda att vara kvar.

Borta bra..

Har börjat spekulerat i en grej och ställt mig själv inför ett vägskäl. Fördelar vägs mot nackdelar...
 
Tåls att fundera vidare på, och det ska det. Grundlig research börjar imorgon.



Iväg och titta på B-laget med Kim nu, sen till Kotten och kika Elfsborg.

Tvärslut

image46

 Just det..så nu är det sängen.

Natti

Östra var inte skitbra..riktigt dåliga. Ett lag man vill möta om man har en riktigt tuff lördagskväll i ryggen skulle man kunna säga.

Kom igång med målskyttet igen också...Satte fyra så förhoppningsvis blir det något mot Ölmstad på onsdag också.

Käk från Smirres efter matchen..och det var sista kebaben jag köpte därifrån. Riktigt gott var det, men den där jävla rullen var ungefär lika stor som en tortilla...snacka om lurad.

TV-mys i sängen nu.


Verano 2007...amor, alegria y cervezas

Slarvat lite med uppdateringen under sommaren..har haft sommaruppehåll kan man säga.

Men vilken sommar då...en av de bättre (trots skitvädret)

Mycket tack vare min sötis Hanna..vet inte riktigt vad jag ska ta mig till utan dig här nere.


Kom tillbaka till Jönköping i fredags. fick skjuts av lillebror och pappa. Spelade match med Hallby mot Råslätt igår..var riktigt kul att spela med pojkarna igen. Det hade förstås blivit roligare om vi tagit en trea..istället blev de ttorsk 3-0. Hade lika gärna kunna blivit vinst med 3-0. Är lite smått irre på mig själv...fick ett kanonläge redan efter två minuter men brände. Hade varit läckert om jag hade satt den...då hade det blivit en helt annan match också.

Fotboll, poker och öl hos Ludde igår kväll. Sen utgång på O´learys..riktigt trevlig kväll.

Ska spela med b-laget idag..är sådär lagom taggad.


Man U kross ikväll, imorgon spöar DIF Bajen på Stadion.

Fred

RSS 2.0