Plugg

Gårdagen blev lyckad. Trippen ut till Gällstad genererade i tre par skor, ett par jeans, en t-shirt och tre slipsar. Allt till mycket förmånliga priser :)

Pirates of the Caribbean 3 på kvällen alltså..tyckte den var mycket bra. Fast är mycket besviken på plusstolarna..visst, de gick att luta och man hade sjuukt mycket benutrymme (det var typ det som gjorde det bra), men annars var det inte så mycket mer.

Idag täntke jag börja Business Statistics...tenta på tisdag. Är sådär taggad...bryr mig inte så mycket om hur det går. Vill bara få det gjrot och ta sommarlov!

Sen får vi se om jag i huvudtaget tar mig hem till Bollnäs...Pär? :P

Skolan nu

7 dagar

Mycket kul träning ikväll. Spelade smålagsspel..synd bara att det gick skit för Jon. Precis som vanligt blev man grinig när det inte gick som man ville. Då, när man är som tjurigast kliver Kotten fram och skickar ett skott från 2 meter i nyllet. Tack för kaffet.

Seglade ner i backen och såg stjärnor ett tag. Efter det blev man inte direkt muntrare..tur att du skjuter som en kärring Kotten ;)

Efter träningen kom Jovo (coach) fram och sa några väl valda med sin ibland otroligt roliga brytning:
 
Jon, din form spikar rakt uppåt, de är synd att du ska åka hem snart. Men du hinner vara med mot Tranås och Hagapojkarna va?

Ja..

Jättebra..då ska du avgöra dom matcherna, okej?

Jaaha, okej..

Sen när du åker hem ska du göra minst två mål per match annars stryper jag dig.. (
Vafan säger karljäveln?)

Ja, jag ska försöka..

HAHAHA, jag skojar med dig grabben..haha!

Kul skämt.


Imorgon blir det en bra dag. Biltur med pojkarna ut till Lager 157. Stort ställe med massa billiga kläder..hoppas på att kunna göra nåt fynd. Sen på kvällen blir det biobesök på nyöppnade Filmstaden. Pirates of the Caribbean 3 är filmen som gäller och naturligtvis har vi bokat de så kallade plusstolarna. Lite dyrare, men framför allt lite bättre. Lutnings- och snurrmöjligheter och shit..oh ye!

Om en vecka är det lov

Truedude


Måndag

Mycket trevlig kväll i lördags..konstigt om det inte hade varit det efter den sköna vinsten.

Otroligt slten igår..blev mycket soffa, men också en lite utflykt. Var upp till Stadsparken och tittate på J-södra som åkte på pisk mot Sylvia med 0-4. Det är tydligen bara vi som kan leverera där uppe på höjderna :)

Upp i tid idag..gjorde färdigt Satistics-labben. Mycket skönt..projektet blir förhoppningsvis färdigt idag så är det bara tentaplugg en vecka kvar sen.


image36




















Kramkalas efter mitt 1-1 mål :)





Så gött!

Fruktansvärt härlig vinst idag.

Spelade riktigt dåligt, och med en kvart kvar gjorde Bors 0-1. Uppförsbacke.
Men, några minuter senare gjorde jag 1-1 (tredje raka..vad händer?) efter utsökt förarbete av Mange. Med en minut kvar tröck Lasse in segermålet!

Nu blir det grillat och pils med laget uppe hos Ludde!

Verano

Ge mig..bara två veckor nu.. (jep..snodde bilden av dig Ojo..den är ju så mysig!)

image35

Vila i frid

Min TV exploderade igår. Höll på skita ner mig (såklart jag inte gjorde..det är bara man säger då man blir riktigt, riktigt rädd)

I alla fall..låg och slötittade på Two and half men när det helt plötsligt började blixtra ur skärmen, och så lät det otroligt illa  också...det var ungefär där jag blev otroooligt skraj. Sen hölt plötsligt mörker och tystnad...och så luktade det som att nån bränt av ett paket femöres bakom tv-bänken..bränt.

Tråkigt att det skulle sluta sådär..en av mina bästa vänner de senaste åren. Han förtjänade bättre. 

Sängen kallar. Otroligt trött nu..match hemma mot Bors imorrn, sen fiesta.

Natti

Fick resultatet på Orledetentan idag..var och nosade på ett a, men fick alltså ett b. Är otroligt nöjd. Nu gäller det att arbetet blir bra så man får ett bra betyg på kursen.

Hoppade träningen pga förkylningen ikväll. Var ändå upp och var hundvakt åt Kims Chippen..busig liten rackare!

Fick också reda på att jag ska spela yttermittfältare på lördag, det ska bli skoj!

Sängen nu.

Klen

Fadderutbildningen var helt okej..roliga aktiviteter (lära-känna-varann-och samarbeta-med-varandra-lekar och hoppa från träd) och sådär. Men jag tycker det blir lite halvjobbigt när man knappt känner nån...visst är det kul att träffa nya människor men det blir lite sådär spänt. Tillbringade tex natten i en stuga tillsammans med fyra snubbar jag aldrig sett förr. Stugan var indelade i två rum- ett med fyra sängar och ett med två...jag såg möjligheten att göra en fuling och tog den: "grabbar, jag kommer förmodligen hosta otroligt mycket ikväll så det är nog bäst att jag sover i det lilla rummet själv". Snyggt.

Skulle som sagt varit sittning och utgång ikväll, men jag hoppade det (joo, det är sant!). Vill bli av med min förkylning till matchen i helgen och då kändes det liksom bättre att stanna hemma. Tyckte det var strongt av mig..framför allt när grabbarna satt på balkongen och myste med en pils i solen när jag kom hem.

Istället blev det fotboll hos Daniel..Milanseger med 2-1. Kände mig otroligt opartisk så jag får helt enkelt glädjas med alla rödsvarta (Lucas & co) och sörja med de som ger sitt stöd åt Pool (Olov, jag har dig i åtanke).

Nu blir det några otroligt jobba dagar, två arbeten som ska vara inne på måndag,  och tisdag.

Om två veckor är det den 6 juni. Det innebär två veckor till besök hos tatueringsglen, två veckor till sommarlov, två veckor till Sverige-Island, två veckor plus en dag till grabbarna kommer (Pär, jag hoppas du fixar ledigheten..jag har inte hört nåt)?)


Kom och tänka på en grej som hände då vi var och käkade hos våra grannar En Italienare En Grek i torsdags (otroligt bra käk). Jag har precis betalat och är på väg därifrån...

Snubben i kassan: "Välkommen åter!"

Jon: "Desamma!"

Vaddå desamma? Ha..idiot.

Cold

Har gått och skaffat mig en otroligt irriterande förkylning..jobbigt!
 
Kommer antagligen inte bli bättre de kommande dagarna heller. Kl. 08 imorrn ( :( ) ska jag iväg på fadderutbildning med diverse aktiviteter och övernattning ute i skogen. Kommer säkert bli trevligt..men det hade nog varit trevligare om man varit pigg liksom.

Utbildningen avslutas med faddersittning (så länge den inte stör CL-finalen naturligtvis) på onsdag.

Nu måste det sovas om jag ska ta mig upp imorrn.

Matchbilder

Har snappat upp lite bilder från 3-0 vinsten nere i Skillingaryd.

image30

Ludde gör 1-0 19 sekunder efter avspark. Det är snabbt.

image31

Bara någon minut senare var jag nära att göra tvåan, men nicken rensades på mållinjen :(

image32

Står på sidan och tittar...jag vet vad ni tänker. 19, vad är det för skitnummer? Jag har inget bra svar på den frågan..det är ett skitnummer. Men vad ska man göra liksom?

image33

2-0 målet. Min personliga favoritbild, naturligtvis :)

image34

Stefan Roberto gör trean.




Fick goda nyheter idag också..får spela med Arbrå över sommaren :)

Tuffa tider

Det är söndag och kroppen bearbetar en tredagars..det känns.

Mycket trevlig kväll igår. Förfest hos oss (i vanlig ordning), Mange och Roberto Knutsson lyckades hitta hit för en gångs skull. Efter några timmar med vin och nån form av djurlek blev det utgång. För andra kvällen i rad blev det O'learys. Otroliga mängder folk igår..det va tydligen 1-års jubileum eller nåt.

Kö ut på gatan så jag & Antonio utförde en väldigt profisionell plankning in på uteserveringen..snabbt, smärtfritt och snyggt.

Frivillig träning ikväll, tror nog jag ska dit. Skönt att springa av sig lite skit.


Bollnäsbesök

Klockan ringde kvart över åtta imorse..var sådär lagom kaxig då. Men, tog mig ändå upp och efter en dusch var man funky fresh (otrolig överdrift).

Fin lunch på åtta glas deär det också blev en öl..festen fortsatte ute i Gränna med en mingolfrunda. Vill inte prata om hur det gick..det räcker med att säga att det är inget protokoll man klistrar upp ovanför sängen. Har dock en rad olika saker att skylla på..för det första var det fel klubbor, sen var det ju konstiga jävla banor med loopar, vattenfall och shit. Dessutom lirade jag ju under the influence...det får bli en rematch nästa vecka, och då kommer jag vinna. Lätt.

Nu har jag finbesök från Bollnäs/Borås i form av Anton Antonio Falk. Sitter och dricker lite pils och tittar på nån halvdeprimerande film nu..vart fan är discot?

image29 Nu drick det pils..happy times.


Seger

Blev lite utav en promenadseger idag. Vinst 3-0, alla målen inslagna under de första 45.

1-0 kom efter cirkus 19 sekunder då undertecknad utnyttjade slarv i sis-backlinjen och serverade Ludde som kudne lurra in den. Bra start med andra ord.

2-0 fick jag sätta dit själv, men vänsterdojjan dessutom, mycket skönt!

Det hann bli 3-0 efter några minuter till då Kotten dukade fram för "Roberto" Knutsson.

Har nog aldrig varit med om att vara så överlägen som vi var idag..de hade inte ett skott på mål och det var verkligen spel mot ett mål. Borde ha blivit mer än 3-0. Jag hade bla en nick som räddades på mållinjen av en back och ett skott som målvakten (som J-södra varit ute efter) gjorde en fantomräddning på.

Kotten kunde ha pissat en 4-0, men istället tog han i för kung och fosterland och träffade...mig! Haha, känns ganska bra faktiskt :P

Nu ska vi ut!

image28

Tenta

Det har varit en lång dag idag. Förmiddagen kan liknas med alla kvällen-före-prov-plugg man hade på gymnasiet..ett sista smått desperat försök att pressa in lite teorier, modeller och skit.

1600 var det skrivningsdags. Tyckte det var någorlunda tacksam tenta (ska försöka vara lite smart och inte säga för mycket om det visar sig att det gick åt helvete), och det gick helt okej. Borde klara den, men som sagt...

Några timmar senare var den gjord..happy times. Nu är det två arbeten och en tenta kvar innan det är sommar. Solo tres semanas...ooh ye!

Imorgon match borta mot Skillingaryd. Ska bara vara tre pinnar..ska försöka rulla in nån imorrn också, nu när man ändå är igång liksom :)

Matchen innebär att jag missar Club Kaj-cupen :( Håller dock tummarna för "mitt" lag och kommer att medverka vid sittningen på kvällen..det betyder alltså att det kommer bli en par, tre (fyra, fem.....) bägare också.

Nu måste jag få min skönhetsdröm...natti. 


Det var nån britt som sa nåt i stil med "When in doubt, sing loud". I så fall skulle jag bli tvungen att väcka grannarna nu..Är antagligen bara löjlig, men vafan, alla små små grejer får liksom frågetecken att dyka upp och det är inte nånting man kan göra nåt åt, dom bara finns där dom jävlarna :(
 
Försvinn!
 

Skitdag

Har varit på rätt kasst humör idag, ber om ursäkt till de drabbade. Vet inte om det beror på att det är tenta imorgon och jag skött pluggandet otroligt dåligt, eller för att jag sov otroligt dåligt inatt. Det skulle också kunna vara den där jävla filens fel. Imorse såg man fram emot en tallrik fil..men då hade den naturlgitvis frysit. Ola snackade om kemiska reaktioner hit och dit..men jag tror mer på att den var han upstairs som hade bstämt sig för att idag ska han få det tufft Jon, den lilla jäveln.


Klev alltså upp tidigt imorse och var på föreläsning, även om jag varit helt väck hela dagen så känns det som att det var värt det..riktigt bra föreläsning! Sen har jag inte inte gjort så mycket mer idag än att pluggat och hållt tummarna för att det går bra uppe i Hudik :)

Var och solade en sväng igår. Löjligt dyrt ställe alltså..men det var inte så konstigt..det där jävla solariet pratade ju. Haha...När man lagt sig var det en såndär otroligt behaglig radioröst som sa:

"Heej, och Välkommen till Luxuana(?). Slappna av och njut i din solstol".

Vafan..tänkte om man hade lidit av den där bakfyllenojjan man kan ha..då hade man ju flygit upp och gjort sig redo att använda varena Jackie Chan-trix man kan i tron att det stod en snusktant vid sidan.

Nu ska jag fortsätta mina smått tragiska försök att plugga lite. Arrivederci!

Ny gadd på g

Har varit relativt duktig med pluggandet idag, gått igenom alla slides och kikat en del i boken. Är dock inte upplagd för tenta..vill bara få skiten gjord.

Ringde tatueringsglen idag också..har tid 1300 den 6 juni. Då är det alltså dags för ny gadd..det blir en tribute till de som betyder nåt på höger fossing. Är mycket taggad!

Föreläsning åtta imorgon :( Kommer bli otrooligt jobbigt att ta sig upp...har varit många 11-12 mornar den senaste veckan.

Nu är det mat och träning!

Fiesta

Hallby - Ölmstad 2-0. Ettmålsskytt: Jon Kanon..jajjemän, fick pilla in den idag. Mycket skönt. Sen gjorde Hällblad tvåan (helvete!).

Otroligt sliten nu..har typ världens största högerknä, och så börjar min kassa jävla ljumske göra sig påmind allt oftare också :(

Nu är det fiesta...Sitter hos Hällblad nu, ska strax vidare på inflyttningsfest.

Peeeace!

Fläskfilé och poker

Fredag. Skulle ha börjat pluggat ordentligt idag egentligen, men så blev det naturligtvis inte. Fick mig en käftsmäll av ångesten precis då jag kom på att det inte kommer bli något plugg imorgon heller (match och fest). Sen på söndag blir det antagligen dåligt också (bakis?).  fan alltså..vore onödigt att klanta till det dom här två kurserna när jag skött mig bra hittills..

Precis spelat kort med grabbarna..det blev en promenadseger naturligtvis ;) haha...


Imorgon match mot Ölmstad. Det blev ingen flytt ner till mittfältet som jag hade hoppats på..startar på topp med Ludde.

Nu ska jag ladda med nyponsoppa!


Tour

Hola och bienvenido (hade en bief på spanska igår. Spanjacken blev alldeles chockad..läckert) till visningen av Gjuterigatan 8 D. Tänkte jag skulle visa alla nyfikna jävlar som vägrar komma och hälsa på hur jag har det här nere.

Man startar naturligtvis i hallen.

image12

I hallen finns förutom jackor och skor lägenhetens stolthet - världens grönaste toalett


image13

Nu, la cocina. Otroligt stort och gött! Lägg märke till de svarta hårdrocksskåpena.

image14

image15

Nu, vardagsrummet. (Blomman som jag fick när jag flyttade lever fortfarande, de du!)

image16


image17

Favorithörnan med The King och öppen spis....cooooosy!


image18

Korridoren som pryds av Tony Montana och en av Quentins rullar, Jackie Brown. Och så en favoritatteralj, otroligt ball klocka!

image19

Olas rum, med anknytning till köket

image20

Alis rum, notera Giggströjan. Truee

image23

Toilet numero dos

image24


Sist men inte minst, undertecknads habitacion. Kass andrabild , men det får man ta.


image26

image27


Sen var det väl inte så mycket mer att se, hoppas ni känner er tilfreds för det här blev ett jävla projekt det innan det blev färdigt


Untrue

Mer eller mindre kass kväll på kåren igår.

Kvällen hade sina ljusglimtar ändå..roligast var nog orginalet i In Flameströja som gled in på förfesten och i tur och ordning missade munnen när han skulle dricka pils, fick otroliga nysattacker efter att han tagit okänd polsk tobak, drog fram en ölkorv och smaskade på, gjorde trix med nyckelknippan och slutligen somnade i soffan.

På väg ner till Kåren sprang vi in i "Idol-Emanuel" (?)..en otrolig mes som tydligen kör på fel sida av vägen så att säga. Jon skulle naturligtvis se om han han dög på marknaden..det gjorde jag. Emanuel blev ju alldeles till sig stackarn så jag blev tvungen att avbryta innan det blev alldeles för äckligt...hua!


Och det där med att lämna telefonen hemma gick ju inte..och mycket riktigt, 02.11 slängde man iväg ett meddelande..slarvigt.

Ikväll är det husesyn..be there!


Partei

Guidningen skjuts upp till imorgon. Anledningen är at dtet blev fiesta ikväll ändå..jag som inte var sugen. Vem försöker man lura liksom..karaktären är obefintlig.

Kvällens säkerhetsåtgärd blir att lämna telefonen hemma, inga pinsamma halvtre sms alltså. Klokt.


Han är en bitig jävel Sly

Såg nya Rocky igår..ingen höjdare men inte kass heller. Det är ju ändå Rocky liksom. Hatten av för Sylvester dock..bra gjort att vara sådär jävla fit när man passerat 60-strecket.


Bra träning igår igen..fick spela yttermittfältare också så nu håller jag tummarna för att jag får ta klivet ner till mittfältet på lördag, det borde du också göra.

Ledig idag..ska förmodligen rycka tag lite smått i orlede...tenta om en vecka :(

Spekulerades om utgång igår, men jag är fan inge sugen jag e..orkar inte med bakfylla och ångest imorgon.

Har kommit önslemål om en guidad tur i lägenheten..och sjävklart givetvis ska vi kunna ordna det. Kommer förmodligen dyka upp senare under kvällen.


"Desire and hope will push us on toward the future"  - Michel de Montaigne (1533-1592)

Truee..ge mig sommar!

Vackert


Vasquez...goood damn

Tackar för kommentarer..alltid kul. Dock inte lika kul med anonyma..helt spontant riktas alla mina misstankar mot några chicos back home :)

Tränat ikväll. Gjorde en bra träning för omväxlings skull..kände mig het. Eller vad säger du Kotten? 6-0 eller vad var det? Hoooohohoho! Har nog inte varit med om en mer lättförtjänt öl..haha

image9

Påfyllning i kylskåpet idag. Otroliga mängder, så pass otroliga att ica-vagnen fick följa med hem. Nu är den stora frågan hur länge den kommer bli ståendes innan någon orkar ta tillbaka den (antagligen jättelänge)



Respekt till Andres Vasquez - Vad gör karln?!

image10

Före-Efter

Någon vecka sen men ändå..dom är ganska roliga liksom. Före och efter bild efter mitt besök hos donnan som stal otroliga mängder av mitt hår.
image7image8

Ser sådär lagom ball ut på första bilden och sådär lagom nöjd ut på bild numero dos..men vafan, det är rätt gött med kort ändå. Saknar dock att ha nånting att pilla i när jag ligger för mig själv på kvällarna...

haha, shit alltså. Det där lät otroligt tragiskt :P

Nu ska vi äääntligen handla. Har fan inte funnits mycket annat än öl i kylen på hur länge som helst..det håller liksom inte i längden att käka ute två gånger om dagen...

Hatten av för Johan..otroligt läckert!



Ett påtvingat mesigt inslag i min för övrigt otroooligt balla blogg. Anna, Ola hälsar Puss. (Åhh.heeerregud vad gulligt)

Torsk

Sur 1-0 förlust idag. Stod upp bra ändå, speciellt med tanke på att de hade med en fyra, fem Tenhultspelare med (division 2).

Kändes bra personligen, blev lite smått irre när jag blev utbytt.

Nu håller jag tummarna för premiärvinst för Arbrågrabbarna imorgon.


Derby

Till att börja med vill jag tacka för alla mejl som strömmat in sen gårdagen..det var tydligen populärt med en topless-bild. För er som bad om ett signerat exemplar - håll ut, de är på påväg med posten.

Frukost/Lunch på O'learys framför Manchesterderbyt idag. Jävligt värt käk, men det är fan dyrt alltså. En Bobby Orr burgare och en pils - 173 spänn. Tjooff! Gött med vinst dock...poängtapp för Chelsea på Emirates imorgon och ligan är bärgat!

Spelat kort med grabbarna ikväll också..blev en andraplats. Hällblad snuvade mig på guldet.

Måste försöka sussa nu..viktig match mot Råslätt (Jönköpings motsvarighet till Rosengård) imorgon. Startar som forward igen..skulle behöva sätta en imorgon.

Slutligen, en video till min gode vän Olov Lincks ära ;)




Frukost i djungeln

Kan man starta dagen bättre än med massa övertrevliga asiater, inspelat fågelkvitter och otroliga mängder friterade räkor?

Otroligt lugn dag idag. Sov till halv tolv, sen ut i solskenet till Jungle Thai där det blev frukost vilket var jävligt true! Gillar dock Chili Thai bättre, snäppet billigare, gratis refill på läsken och så naturligtvis den otroligt smarriga efterrättsbuffén. Det som talar för Jungle är inredningen..vi snackar elefanter, grottor, vattenfall och fågelkvitter..djungel med andra ord.

Sen har det som sagt varit en enda lång siesta, iof har jag läst en del (10 dagar innan tenta!), men det sköttes på balkongen i solen...love it!

Middag på Max..fan alltså, längesen man fräste ihop nåt vid spisen..otroligt oekonomiskt.

Mañana blir det också chill...härliga tider.

Norrköping

Norrköping var bra. Kul att vara på nytt och ställe och träffa nytt folk. Blev rätt dragen..har två rätt hårda fester i ryggen nu så det ska bli skönt att vara nykter i helgen. Har match söndag så har inget val. Det är skönt.

Fotbollsmys hos Danne igår kväll. Otroligt skönt att Chelsea är väck! Sen blev det raka spåret hem till sängen..var otroligt sliten efter valborgsfirandet. Någon sa god natt så jag somnade med ett leende på läpparna också :)

Har inte så jävla mycket att säga..har fortfarande sommar här nere vilket är truee! Får en att längta ännu mer dock..bara en dryg månad kvar nu. Mycket som händer innan dess också så det lär gå fort..nån form av utbildning med faddrarna. För oss huvudfaddrar är det sleep-over också..skulle kunna tro att det blir fylla, sen har vi ju Club Kaj turneringen och slutligen är det dags för tentor igen :(

Åhh, shit. Spelar poker med den drygaste jäveln jag varit med om nu..hade det varit live hade jag förmodligen smällt till det aset (beror på kroppshydda och så vidare) :)

image5

Kanonen tar en för laget insparken 2006. Blir insparken 2007 lika bra? Förmodligen

RSS 2.0