Greven från back home

Onsdagskvällen spenderades i fåtöljen framför Champions Leauge med en härlig filt och två 2.8:or. Låter rätt tragiskt men det var härligt.


Rätt rolig upptäck vid frulle imorse:

image82

Jajjemän, självklart givetvis äter vi ost från Bollnäs.


Från en sak till en annan. Jag har alltid tyckt att det kan vara trevligt att sitta och bläddra i lite reklamutskick. Men sen jag flyttade till Gjuterigatan har den inställningen till reklam ändrats rätt drastiskt. Jag har för mig att jag nämnt det tidigare, men det är ju så att reklamen som trillade ner i hallen var och varannan dag var av absurda mängder.

Detta har lett till att Ali har tagit till en otroligt nyttig åtgärd:

image83

Tänk vad en liten lappjävel kan göra.


Nu till något betydligt viktigare, Har fått rapport om att biljetterna till juldan är slutsålda. Någon som kan bekräfta eller dementera?

Trist i så fall. Får väl hänga på sportbaren eller nåt då..

Imorgon är det off till Oslo.

Nu ska jag steka burgare.

Peace


Stackars Jon

Att vara student har sina för och nackdelar. En av nackdelarna börjar jag bli jävligt less på nu. Pengar. Det är otroligt jobbigt att vara pank jämt. Speciellt så här när julen kommer krypandes hade det ju varit trevligt med lite cash så man kunde köpa massa fina klappar till nära och kära..

Äh, åt helvete med det! Åt helvete med självömkan. 

Får ju rannsaka sig själv innan man börjar gnälla också. Jag hade ju till exempel sparat drygt en rödlapp om jag hade hoppat över Oslotrippen i helgen. Nu var ju aldrig det ett alternativ..ska bli kul att hooka up med Richardo igen. Har ju inte sett karln sen i juli (!).

Peace



 


Oslo, true that!

Föreläsning imorse. Den andra jag är på i Ekonomistyrning vilket är anledningen till varför det kom små panikkänslor krypandes när han klickade fram en slide som det stod "Drygt halvvägs, dags att titta tillbaka".

Vafan! Halvvägs?

Detta bidrog otroligt starkt till att jag öppnade boken och läste 2 kapitel när jag kom. Nu innehåller ju bokfan 23 kapitel men ändå. 



hade tänkt springa idag men det blev fotboll med skolidrottsföreningen istället. Riktigt skoj. Jag bildade lag med Hällblad, två spanjorer, nån form av afrikan och två svenska invandrare. En av spanjorerna har tydligen stått i mål i spanska andraligan eller nåt liknande, och det märktes kan jag ju säga. Den jäveln hade ju inte gjort bort sig på...låt säga Stadsparksvallen med J-södra.

Fick också erbjudande att åka till Göteborg i helgen för att representera Jönköping i Student-SM, men var tvungen att snäll avböja med tanke på att jag på fredag åker till Ojo Rojo i Oslo.

Det ska ju för övrigt bli rätt fett.

Lite poker innan jag sussar nu. Peeace!


Sly & Jag

Lördag kväll och här sitter jag. Hemma och otroligt nykter. Kors i taket.

Var ut och sprang igår igen. Duktig ponke.

Måste få tycka lite synd om mig själv för det var en av de vidrigaste löpturerna jag varit på. De första två kilometrarna var precis som vanligt men sen...otrolig motvind, och då menar jag otrolig. Typ storm. Den här sorten som gör att för varje steg man tar framåt åker man två bakåt. Och förutom den där jävla vinden så var det någon form av nederbörd (typ is) som spöade skiten ur mig.

Men samtidigt som jag sprang där och svor inombords kände mig jävligt macho. Som en riktig warrior liksom. Ungefär som Rocky när han joggar i snön innan fighten mot Ivan (för övrigt portrayed av vår alldeles egna Dolph).

 Sly & Dolph. AKA Rocky & Ivan

Träning imorse, sen bara chiiill!

Imorgon kanske det blir en utflykt till Vetlanda och heja på Bollnäspöjkarna när dom spelar bandy.

Baaakis!

Alltså. Fest och allt vad det innebär skulle vara så jävla mycket bättre om man slapp må kasst dagen efter. Idag är en sån dag. Dagen efter alltså.

Tittade fotboll och drack pilsner igår naturligtvis. Efter matchen kilade Hällblad över till sig och kom tillbaka med skumfotbollen. Game on. Bollsparkandet innebar att det idag ser lite extra för jävligt ut här hemma. En tavla i backen, mattorna åt helvete och så vidare.

Öldrickandet fortsatte på Kåren där Fattaru spelade. "Kan ni hinna undan mina hundar med alla segrar som går att vinna vunna.."  Ja, du vet.

Otroligt sliten idag...så fuck it. Nu ska jag ha chips och dip! Fred ut

Badminton

Idag slapp jag springa runt Munksjön. Grannen aktiverade mig på annat vis. Dock var det energikrävande (väldigt..) och allt det där. Det var då i alla fall fan så mycket roligare än att kuta runt en sjöjävel som luktar skit. Allvarligt, det luktar verkligen skit..i alla fall under sträcka på a couple of kilometer. Äckligt.

Aktiviteten  vi ägnade oss åt var den enligt mig otroligt underskattade sporten badminton. Jag ska inte sticka under stolen med att jag fick en del smörj..men vafan, en annan har ju inte spelat på några år och Hällblad är ju i princip  proffs (liten överdrift). Jävligt kul var det i alla fall och med tanke på att jag kom igång mot slutet så kommer det bli jämnare nästa gång. För en nästa gång blir det. Punkt.

Trodde ljumsken skulle säga stopp, men det kändes knappt. I och för sig spelade vi bara i en timme men ändå. Greeeat success.

image81




Kl 02 inatt vaknade jag av att jag röck så inåt helvete. Det var ingen som garvade åt mig. Då saknade jag min älskling.

Slappt?

Har en föreläsning den här veckan, fredag 13-15. På onsdag ska jag dock till Norrköping med Host Company-gruppen, men annars är det alltså lugnt. Riktigt lugnt...alldeles för lugnt?

Det blir riktigt förbannat långtråkigt när man inte har nånting att göra. Idag gick det så långt att jag pumpade in massa 2pac och 50 Cent i telefonen och sprang ett varv runt munksjön. Sjukt jobbigt, ack så välbehövligt. Missar ju tre RSK-träningar varje vecka så ska försöka hålla flåset uppe härnere (ehh..uppe härnere?).



Avslutar detta måndagsinlägg med en liten fräckis:

Två fattiga killar var inbjudna av en rik kille att bada i hans simbassäng. När de höll på att byta om till badbyxor vände sig den ene till den andre och sade: "Lade du märke till hur små penisar dom rika killarna har?"

"Ja," sade den andre, "men det beror nog på att dom har leksaker att leka med."

Glimores groin?

Träning igår. Mycket roligt! Synd att min ljumske inte tycker detsamma...gör sjuukt ont igen nu :(

Får nog titta upp det när jag kommer hem. Förra diagnosen jag fick löd ju "överansträgning" och den litar jag inte ett smack på. Efter sex veckors rehab tog det bara någon träning innan man fick känning igen. Men det är den här jävla inomhusfotbollen som är den riktiga dräparen. Redan efter den andra träningen kändes det som när det var som värst ifjol.

Jävla skit är det i alla fall.

Något annat som är jävla skit är ju gårdagens resultat. Nordirland vände underläge mot danskarna och Sverige åkte på en rejäl uppläxning på Bernabeu. Det betyder att allt avgörs på onsdag...men en pinne hemma mot Lettland ska väl inte vara några problem?

Traveler

Har spurtat mig igenom samtliga (alla 8..) Traveler-avsnitt idag, och ryktet verkar vara sanning..det lir inge mer än dom åtta. Nåt annat som stämmer är mina spekulationer om att jag skulle bli förbannad över att det sluta sådär mitti, för det är jag. Skitbra serie ju..hur kan man bara lägga ner er sån? Det vore ju som att...ja vafan! Jag hade tänkt pumpa in massa liknelser där men den enda jag kunde komma på var lite småsnuskig och eftersom jag vet att det finns nära och kära som läser den här skiten hoppar jag över det. Det känns jobbigt iaf..man vill ju veta hur det går för pöjkarna!


Imorgon är det träning med Hallby och mot kvällningen blir det naturligtvis fotboll och några pilsner.


Nu blir det popcorn-poppning!


BKH

Fortfarande obesegrade

image79

Gött

Klarade Finplan. Sweet!


Hittade även número 088 idag. Det har varit en svår rackare.


har tänkt börja tanka Traveler. det verkar vara en ball serie...men fick igår reda på att det tydligen läggs ner efter åtta avsnitt utan något riktigt slut. Och då blir man ju bara förbannad om man börjar titta....meeen, jag tror jag gör det ändå. Jag har ju alldeles för mycket fritid så varför inte?


Mina lagkamrater i Hagakamraterna BK klarade 4-4 mot fjolårsvinnarna igår. Muy bien.

Det glömde jag ju nämna igår...har ju för fan lirat korpbandy! Slog Beetles i premiären med 10-8. Själv svarade jag för tre mål....det blir fler när jag lärt mig skjuta. Riktigt kul att åka grillor igen, men fötterna tyckte inte om det. har nog aldrig haft så ont...staackars!



Nu ska jag ta mig en promenad och köpa toapapper.

Peace!

image78



Jkpg

Nånting händer med min bloggskrivning när jag sticker hem till Bollnäs. Eller rättare sagt, ingenting händer.
Men nu är jag tillbaka i Jönköping igen (sista rycket!), så nu kan man väl börja försöka få ner några rader lite då och då igen...

Bollnäs i typ 20 dagar alltså. Helt underbart! En del har hänt...

 Otroliga mängder mys med gumman!

 Bowling..

Och naturligtvis mördarfest....

              



Mer då?

Har ritat på för RSK så i sommar blir det fotboll på Rengsjö IP. Känns bra.

Glögg- och bandyfylla med Johansson. Våldsam.

Spöat Hanna massvis av gånger på Mario Cart...det är ju så man lessnar (hahaha ;) )

Fått reda Busstat-resulatet vilket var A. Sjukt.



Imorgon kommer Finplan-resultaten. Håll tummarna.

Nu är jag hungrig

RSS 2.0