Sex poäng

Spelat två matcher i helgen.

Igår var det som sagt mach med a-laget. Moheda hemma. De s.k seriefavoriterna imponerade inte alls och spelade otroligt tråkig fotboll. Massa långbollar...inte kul. Det blev iaf vinst, 4-2. Så nu är vi i toppen..very niice.
Personliga insatsen var ok. Fick fortsatt företroende vilket är skönt..blev 80 min som forward. Inget mål dock, men det känns som jag börjar hitta löpningarna någorlunda. Hade en nick som borde gått in...men den räddades på mållinjen av min anfallskollega Mange. Det aset. Fixade också en straff som Hällblad fick rulla in. Det aset.

På kvällen blev det fiesta. Jag och Ali var värdar i vår lya och det var trevligt, även om det luktadde flopp ett tag :P
Sen blev det utgång på Harrys med fotbollspojkarna. Trevlig kväll..även om jag inte borde ha tagit den där sista ölen som man brukar säga. Hittade ett sms i utkorgen som jag fick lite ångest över också..men det var tydligen ingen fara :)

Fick ställa upp i b-lagsmatchen idag också...och det märktes att det slunkit i en och annan öl igår..gjorde nog en av mina sämsta matcher nånsin. Fick sätta dit en idag iaf..synd att det var i fel mål bara :P Jajjemän, skitmatchen med brända frilägen, tappade bollar osv kröntes med en ståtlig nick i egen kasse. Haha...ska man skratta eller gråta?

Nu har jag tagit mig till Norrköping med Kim och Daniel. Imorrn är det fest.

Nu ska det skedas med Daniel! Natti


JC - a piece of shiiit

Du vet den här känslan man får när frisören frågar: "ja, men sådär...är du nöjd?" , och så sitter man där och tycker att man ser ut som ett jävla fån. Den fick jag idag.

Man borde ju säga vad man tycker. Jag ville ju ha 'ungefär lika som nu, fast kortare', hur fan kunde jag då kliva ut på Barnarpsgatan med en frissa som bara ryssarna tycker är ball?  Men nänä...istället: "Jaa, det blev ju jättebra. Tack!"

Även om det inte är skitsnyggt (fast det blev lite bättre när jag fixat till lite hemma :P) så är det ju skönt med kort. Jeje..

Sket i föreläsning imorse..det var ändå bara skit. Han sa det själv fransosen: "I'm Jeane Claude, but you can call med JC. I will just have two lectures so basically I'm just a piece of shiiit"  Haha, true..


Trots min frånvaro från allt vad skola heter de senaste dagarna har jag lärt mig en del. Till exempel ska man aldrig passera vår innergård med en glass i näven. Varför? Jo, för att vår innegård är ett dagis med massa glassugna ungar. Så fort jag klev innanför grindarna hade jag fyra, fem stycken klängades runt benen. När jag lyckats slita mig loss hann jag ungefär två meter innan det small till i hälsenorna. Då hade två av kidsen (antagligen de mest glassugna) cyklat ikapp mig och gjort sitt bästa för att meja omkull mig med såna här små röda dagiscyklar. vad ska man behöva gå igenom för en Twister liksom? :)

Nu ska jag vidare till Herr Hällblad och titta film.

On the grind

Bra kväll igår..lagom mängd pils och bra med folk. Klarade mig undan från bakfyllan rätt bra också..mycket skönt!

Idag har det varit mycket lugnt..sov över föreläsningen naturligtvis. Vet inte hur många Business Statitics jag har bommat nu, men tillräckligt för att jag måste skärpa till mig om jag ska fixa skiten. Har fortfarande lite planer på att spara den kursen till hösten dock...vill verkligen inte missa Anders födelsedag :( Vi får se hur det blir.

Träning om ett par timmar nu..är verkligen inte upplagd för det. Det jobbiga är att jag måste fan vara bra ikväll...annars luktar det petning till på lördag.


Dagens ros går till en av mina vänner på andra sidan norska gränsen, Richard Nordlund, för tipset om        Supersci - On tthe grind som tillsammans med Sahara Hotnights - Cheek to cheek spelas oroligt flitigt nu. Big succeeess!

image4    Ojo Rojo tilldelas en ros

Vill ha sommar och mys nu!

Kan man inte hoppa över maj?

En bra dag

Dom är inte många, men lite då och då kikar dom förbi...oftast i slutet av månaden (när csn-kulorna kommer :P)
Hur som helst, idag är en sån dag..och det är gött. Solen skiner, pengarna har kommit och det vankas Champions Leauge, öl och utgång ikväll. Ska bli skoj att gå på kåren..var längesen sist.

Också fått besked om att jag, tillsammans med Olas Anna, ska vara huvudfadder vid insparken i höst. I'm in charge. Det kommer bli riktigt skoj..bra sätt att avsluta en förhoppningsvis suverän sommar :)

Tillbaka till balkongen nu..får sjuka sommarvibbar..vill ha!

Och just det..klart det blir DH-race. Jag räknar dagarna ;)

Sayonara

I wanna be on you

Såg Anchorman häromdan...otroligt rolig film. Will Ferrell gör som vanligt en bra jobb och fäller en och annan dräpare. "I wanna be on you"  är förmodligen den bästa....

 
Jeje..så har man gått och skaffat blogg också. Funderade på varför man skulle vilja göra det..och kom inte fram till så jävla mycket egentligen. Det enda är väl att jag alldeles för ofta har alldeles för lite att göra..tänk om man kunde spendera all dötid på skolan istället...vad duktig man hade blivit. Fast det låter ju otroligt tråkigt också. Inte ett alternativ.  

Nu när jag ändå har kommit igång satsar jag stort...tänkte konkurrera ut Robert Lauls blogg. Hur svårt kan det vara? Alla snuskiga kommentarer från IF Hallby FKs svettiga omklädningsrum uppe på gemytliga Bymarksvallen måste ju vara fan så mycket intressantare än festkvällar hemma hos Svd-Johanna.



Bläddrade bland lite bilder idag och sprang in i världens största fläskläpp - den satt på Tomas TJ Johansson efter en cykelolycka i samband med Brännbollsyran 2006. Haha...För alltid en klassiker, håll till godo.

image3

RSS 2.0